Mats Olander

Franchisetagare / Fastighetsmäklare

070-641 13 36

Franchisetagare / Fastighetsmäklare

Mats Olander

Vår mäklarstjärna Mats Olander är en mycket social, jordnära Bergslagskille som gjort en imponerande livsresa i storstaden. Innan sin hängivna mäklarsatsning gjorde han sig under många år känd som en av Sveriges i särklass mest framgångsrika husförsäljare. I det yrket förverkligade han hundratals familjers husdrömmar. Detta har givit honom ett stort kunnande i byggnadslösningar och en smidighet att ta sig igenom tålamodskrävande processer. Dessa erfarenheter tar han med sig i mäklarvardagen för att alltid leverera det allra bästa till kunden.

Mats går in i varje uppdrag med inställningen att det är en match som bara SKA vinnas! Mats visar att stor drivkraft och envishet ger framgångsrika affärer. Hans arbete genomsyras av professionalism och glädje med nöjda kunder och lönsamma försäljningar som resultat.

Mats vision är att vara Sveriges mest omtyckta fastighetsmäklare! #GameSetMats

Mats är en väldigt engagerad mäklare som alltid är tillgänglig och månar om både säljare och köpare. Han håller en tät kontakt och tvekar inte att arbeta när andra mäklare vill vara lediga. Mats såg till att vi fick bra betalt för vårt hus trots oroliga tider.

Mats är en mycket engagerad mäklare, jag kommer garanterat att använda han igen som mäklare. Han lyckades få till en bättre deal än förväntat :)

Mats hade en tydlig plan, var påläst och inte minst behjälplig genom hela processen. Sedan start har han haft ett "business-perspektiv", stort engagemang, varit tillgänglig och påläst. Jag och min sambo upplevde Mats som prestigelös och satte hela tiden våra intressen i första rummet. Kan varmt rekommendera Mats!

Kontakta Mats

Hur kan jag hjälpa dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig inom kort.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.