Nacka

Landbacken 6A, Kummelnäs

BUD

6 Rok

154 Kvm

6 352 kr/mån

Välkommen till denna tilltalande och lyxiga bostad i attraktiva Saltsjö-Boo. Huset är i toppskick med noggrant utvalda exklusiva materialval. Vattenburen golvvärme i hela bostaden, stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp samt beläget i ett lugnt och tyst naturområde. Vackert trägolv genom hela bostaden samt väggar målade i vitt. Bostaden består av tre våningar med badrum på varje våningsplan. Två stora uteplatser med plats för soffgrupp, utemöbler, solsängar, grill samt övrig inredning. Nedre plan är möjlig uthyrningsdel med en egen ingång samt eget kök och badrum. Till bostaden tillhör två parkeringsplatser som ingår i avgiften. Föreningen har en gemensam uppvärmd pool som kan nyttjas av medlemmarna.

Beskrivning

Interiören

Entréplan

Hall
Ljus välkomnande och rymlig hall. Generöst med förvaring i form av flertalet garderober. Plats för avhägning och förvaring av skor. Väggar är vitmålade och på golvet är det klinkergolv i ljus ton. Stort fönsterparti bredvid den helglasade ytterdörren ger rikligt ljusinsläpp. 

Kök
Stort kök med generös arbetsyta och förvaring i form av övre-och underskåp. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, spishäll med induktion samt fläkt ovan, ugn, mikrovågsugn, samt kyl och frys. Köket är i öppen social planlösning tillsammans med matdelen. Stora fönsterpartier ger rikligt med ljusinsläpp. 

Vardagsrum / Matsal
Trevligt vardagsrum med matsal, här finns det rymligt med plats för en stor soffgrupp och en stor matgrupp. Elegant och lyxigt platsbyggt vitrinskåp med belysning, här finns mycket förvaring för porslin. Vid köket och längs matdelen finns en bekväm platsbyggd sittbänk med dynor och förvaring. Stora fönsterdörrar öppnas upp till uteplatsen. 

Badrum
Stilrent helkaklat badrum utrustat med WC, dusch med glasväggar i härdat glas, handfat med kommod och spegelskåp ovan. Det finns även handdukstork med värmefunktion, golvvärme samt spotlight med dimmerfunktion. Förberett för tvättmaskin.

Övre plan

Sovrum 
Master bedroom med plats för en stor dubbelsäng, sängbord samt förvaring. Två platsbyggda byrår som tillför bra förvaring. Ljus heltäckningsmatta på golvet och väggar målade i mörk ton.

Sovrum 
Trevligt sovrum med plats för en dubbelsäng, förvaring eller annan önskvärd möblering finns det rymligt med plats för. Vackert trägolv och målade väggar i blått. Sovrummet används idag som ett barnrum, kan även med fördel användas som ett kontor eller en walk-in closet. 

Kontor / Sovrum 
Rymligt arbetsrum med plats för ett stort skrivbord, förvaring samt övrig möblering som önskas. Detta rum även användas som ett sovrum. Rikligt ljusinsläpp genom fönsterpartierna. Vackert trägolv och vitmålade väggar.

Badrum
Stort modernt helkaklat badrum utrustat med WC, badkar med en glasvägg, handfat med spegelskåp ovan. Badrummet har golvvärme samt spotlight med dimmerfunktion. Det är även förberett för tvättmaskin. 

Nedre plan

Hall
Ljus välkomnande hall med ingång från husets baksida. Rymligt med plats för skrivbord, förvaring eller avhängning för ytterkläder. 

Vardagsrum
Trevligt sällskapligt vardagsrum med plats för en stor soffgrupp och matgrupp. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet med en öppen planlösning vilket skapar sociala ytor. 

Kök
Elegant och stilrent kök utrustat med integrerad diskmaskin, spishäll, kombinerad ugn och mikrovågsugn, inbyggd kaffemaskin samt vinkyl. Bra förvaring i form av övre-och underskåp samt generöst med arbetsyta. Mörkgråa köksluckor och ljus bänkskiva. 

Sovrum
Rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng, sängbord och förvaring. Stort fönsterparti med sjukdörrar till uteplatsen på husets baksida. I anslutning till sovrummet ligger badrummet.

Badrum
Stilfullt helkaklat badrum utrustat med WC, dusch med väggar i härdat glas, handfat samt spegelskåp ovan, golvvärme och spotlight med dimmerfunktion. Badrummet är förberett för tvättmaskin. 

Tvättstuga
Stilren tvättstuga med gråa skåpsluckor och mörk bänkskiva, det finns gott om plats för arbetsyta. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Generöst med förvaring i form av flera skåp. 

Övrigt
Två parkeringsplatser ingår i avgiften samt en gemensam uppvärmd pool.

Föreningen

Ägande i föreningen
Delat ägande accepteras av föreningen.

Juridisk person
Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare. 

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd med nyttjanderätt. 

Genomförda renoveringar
Inga renoveringar genomförda eftersom bostaden är nybyggd. 

Planerade renoveringar 
Inga större renoveringar planerade i dagsläget eftersom bostaden är nybyggd. 

Gemensamma utrymmen
Föreningen har en gemensam pool.

Parkering
Till boendet ingår två parkeringsplatser som även ingår i månadsavgiften.

Nettoskuld

Indirekt nettoskuldsättning: bostadsrättens indirekta nettoskuldsättningen har ej varit möjlig att räkna fram eftersom de uppgifter som behövs ej tillhandahållits av föreningen.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel.  

Området

Här bor du trivsamt i ett natursköna område. Bostaden är belägen i Saltsjö-Boo nära Kummelnäs som är en barnvänlig och lugn villaidyll. I området finns ett flertal trevliga promenadstigar och badplatser på kort avstånd från bostaden. Smidig kommunikation in till stan med buss. För den bilburna är det smidigt att ta sig in till stan med bil på ca 35 minuter. 

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder ett helt unikt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Landbacken 6A

 • Postnummer

  132 39

 • Rum

  6 rum och kök

 • Byggnadsår

  2019-2021

 • Tv/internet

  Fiber

 • Lägenhetsnummer

  5

 • Byggnadstyp

  Parhus i 3 våningar

 • Uppvärming

  Luftvärmepump samt golvvärme

 • Avgift

  6 352 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme, vatten, bredband & parkering

 • Andelstal, ägande

  14.31%

 • Andelstal, förening

  14.31232%

 • Pantsättningsavgift

  483 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1208 kr

Förening

 • Förening

  Brf Kummelnästerrassen

 • Org.nr

  769633-4288

Storlek

 • Boarea

  154 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

69604fbb-89c2-4766-a6f6-b4d7d139dac4
a0d2f3d6-9f2e-4231-9408-4f39b87798da
5b95effa-b891-44bb-95c0-b65efdf2c161
Unknown 2
60137140-110f-46e4-a055-de6065f3dbf7

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

3 PLANRITNINGAR

Landbacken 6A entre? copy

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow