SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Kristinebergsvägen 3, 2 tr, Kungsholmen / Thorildsplan

2 495 000 KR

1 Rok

35.5 Kvm

2 088 kr/mån

Våning 2 av 3

Välkomna till denna ljuvliga bostad där tiden har stått still sedan 1926! Här finns fantastiska möjligheter att skapa ett unikt och vackert boende. Spektakulär bevarad bostad som sällan saluförs. Sparade originaldetaljer som genomgående originalträgolv, spröjsade fönster, vackra serveringsskåp, härliga dörrar från 20-talet och ett helt underbart kök med mycket bevarat sedan byggåret. Här finns möjligheter att göra om bostaden till en tvåa. Olika alternativ på planlösning. Lägenheten har sparsamt renoverats med bevarade originaldetaljer. Måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow