SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Konstgjutarvägen 8, Globen

2 750 000 KR

2 Rok

45.2 Kvm

3 296 kr/mån

Våning 3 av 4

Ytterst välplanerad tvåa högt upp i huset samt rikligt med ljusinsläpp. Solig balkong i söderläge, plats för utemöbler och växter. Generöst med förvaring i form av flertalet garderober som är beläget i hallen och i sovrummet. Rymligt vardagsrum med plats för matbord, soffgrupp eller annan önskvärd möblering. Rikligt med ljusinsläpp från den stora balkongen och fönsterpartiet. Stilfullt och charmigt kök med bevarade originaldetaljer. Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord eller annan önskvärd möblering. Äkta, stabil och välskött förening som äger marken. Välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow