SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Kattgränd 3, gårdshus, Södermalm / Mariaberget

2 850 000 KR

1 Rok

27 Kvm

4 200 kr/mån

Våning 1 av 3

Välkommen till denna ljuvliga sekelskiftesetta i gårdshus på en av Södermalms vackraste och populäraste adresser Kattgränd på Mariaberget. Föreningen är skuldfri med väldigt god ekonomi i en fastighet med anor från sent 1800-tal. 27 välplanerade kvadratmeter som erbjuder genomgående stiliga och bevarade detaljer som har restaureras och renoveras genom åren med respekt, tanke och omsorg för att bevara tidsenlig charm. Här finner man rymligt allrum med stort och praktfullt fönsterparti med rikligt med ljus. Från fönstret har man utsikt mot lummig innergård med svajande äppelträd och vackra byggnader. Praktisk säng med förvaring under och rymliga garderober. Bedårande kök med ett fint fönster ut mot Bastugatan, fräscht badrum och fin entré med smart förvaring. Denna Söderpärla måste upplevas på plats för att uppnå full förälskelse. Varmt välkomna på visning.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow