SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Karaffgatan 5, 6 tr, Liljeholmskajen

4 195 000 KR

2 Rok

54 Kvm

3 043 kr/mån

Våning 6 trappor

Nu saluförs denna underbara bostad högt upp i huset med stor balkong vid attraktiva Liljeholmskajen. Fantastisk utsikt över Mälaren och mot Södermalm med en stor balkong som har sol hela dagen. Stabil och stor förening som äger marken och som årligen amorterar av på sina lån. Det här är verkligen ett läge utöver det vanliga. Välkommen hem!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow