SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Källängsvägen 28, 9 tr, Lidingö / Näset

4 995 000 KR

5 Rok

101 Kvm

7 777 kr/mån

Våning 9 av 9

Välkommen till denna superfina femrummare, hörnlägenhet högst upp i huset med storslagen panoramavy över Stockholm. Balkongen ligger i ett västerläge med generös sol och magiska solnedgångar. Här erbjuds en bostad som renoveras med känsla, omsorg och bevarad 50-talscharm med moderna inslag. Hög takhöjd, goda förvaringsmöjligheter, fint ljusinsläpp, nylagt parkettgolv och ljusa väggar. Det splitternya köket från Vedum är påkostat och väldigt exklusivt, stambyt badrum och alla tänkbara bekvämligheter såsom renoverad gäst wc, samt diskmaskin i köket. Denna familjevåning måste ses och upplevas på plats för att få bästa känsla. Välkommen på visning.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow