SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Högbergsgatan 67, 4 tr, Södermalm

7 150 000 KR

2 Rok

68 Kvm

765 kr/mån

Våning 4 av 6

Fantastisk funkislägenhet med låg avgift och balkong i söderläge! Ett stenkast från Mariatorget och Medborgarplatsen finner du denna välbevarade 2:a (möjlig 3:a). Rymlig hall med bevarade funkisgarderober i original och generös förvaring. Helkaklat badrum med vitt kakel, inkaklat badkar samt vackert golv av kolmårdsmarmor med golvvärme. Möjlighet att bygga tvättpelare/separat dusch i intilliggande garderober. Kök med vackra gröna toner med omsorgsfullt bevarat originaldetaljer. Arbetsbänk i marmor och vitvaror i rostfritt stål samt vinkyl. Matplats med härligt ljusinsläpp från flera fönster. Härifrån har man även utgång till balkongen som sträcker sig hela vägen mot sovrummet. Stora fina fönster med marmorbänkar ger härligt ljus till det insynsfria sovrummet som går i samma sobra gråa toner som hallen och har gott om plats för såväl dubbelsäng. Ljust vardagsrum med gott om plats för soffgrupp samt matgrupp. Föreningen har en gemensam bokningsbar takterrass med utemöbler och grill.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow