SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Heleneborgsgatan 5C, 2,5 tr gårdshus, Södermalm

6 475 000 KR

3 Rok

68 Kvm

3 973 kr/mån

Våning 2,5 av 4

Ytterst välplanerad trea med absolut toppläge på Södermalm. Stor och solig balkong i söderläge med sol från morgon till kväll. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för matbord, soffgrupp samt övrig möblering. Bostaden är genomgående med stora eleganta fönsterparti i två väderstreck som ger rikligt med ljusinsläpp. Lägenheten är belägen över gård, alla fönster ligger mot föreningens idylliska och lugna innergård. Två sovrum med plats för dubbelsäng samt gott om plats för förvaring. Högt i tak och vackra trägolv i original. Välkomnande och rymlig hall med plats för avhägning samt skrivbord eller annan möblering. Äkta och stabil förening som äger marken.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow