SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Gyllenborgsgatan 18, 4 tr, Kungsholmen / Thorildsplan

3 250 000 KR

2 Rok

34.5 Kvm

1 850 kr/mån

Våning 4 av 4

Stilfullt, ljust och smakfulla materialval - välkomna högst upp i huset och denna inbjudande minitvåa som tar emot med öppna armar. Den genomgående och väldisponerade planlösningen gör det lätt att leva och bo och tack vare den finstämda färgpaletten med ljusa trägolv och väggar är det enkelt att möblera för maximal trivsel. Det tilltalande köket har generös förvaring bakom grå skåpsluckor och erbjuder all önskvärd maskinell utrustning. Vardagsrummet är inbjudande med fina ytor för såväl önskad soffgrupp som ett större matbord med flertalet hungriga gäster, och är dessutom utrustat med en stor garderob som inrymmer mycket. Ljusinsläppet här är ljuvligt tack vare det stora spröjsade fönstret och intill finns sovrummet som nås via smidesdörr med plats för dubbelsäng. Det stilfulla helkaklade badrummet med vita väggar och mönstrad klinker på golv är i komfortabel storlek och har en praktisk duschhörna med glasvägg. Hallen är inbjudande med generös plats för förvaring. Välkommen hem!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow