SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Norrtälje

Gottröraslingan 26, Gottröra, Rimbo, Norrtälje

3 995 000 KR

5 Rok

133 Kvm Boarea

1942 Kvm Tomtarea

Bo energisnålt och vackert i underbara Gottröra! Nu erbjuds äntligen en unik möjlighet att förvärva detta moderna och charmiga nybyggda enplanshus om hela 133 kvm boarea, med stor tomt & tillhörande carport/förråd. Allt färdigställt i år 2023 och därmed befriat från fastighetsskatt i 15 år. Tomten är idylliskt belägen på Gottröraslingan, i ett nyligen uppfört villaområde. Det omgivande landskapet präglas av öppna kulturlandskap med åkrar, ängar och skogar. Huvudbyggnaden sträcker sig över tre stora sovrum, ett härligt relaxrum med bastu för fyra personer, två badrum, stort vardagsrum och kök i öppen social planlösning med en öppen spis samt en praktisk och rymlig tvättstuga. Huset värms upp med vattenburen golvvärme via en frånluftsvärmepump, och i de två badrummen finns även elektrisk golvvärme. Vatten och avlopp sköts av samfälligheten i området. Det har även nyligen installerats solpaneler på taket. OBS: Då detta är ett nyproducerat hus så erbjuder många banker & låneinstitut amorteringsfrihet ett antal år, vilket då kan tillföra en extra besparing.

Invändigt präglas huset av enhetligt 1-stavs ekparkett med vita väggar. Utomhus finns en generös 50 kvm stor altan i söder- och västerläge, med direkt tillgång från både vardagsrummet och relaxrummet. Du kan enkelt parkera din bil i carporten eller på uppfarten där tre-fyra bilar får plats att parkera och det finns även ett förråd vid carporten. Det finns möjlighet att beställa fiber via Norrtälje energi för ett pris om ca 25 000 kr. För mer information kring det, kontakta gärna Norrtälje energi. Bostaden måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow