SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Gävlegatan 26, Vasastan

5 495 000 KR

2 Rok

44 Kvm

2 200 kr/mån

Våning 13

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva denna fantastiskt fina tvårummare om 44 kvm med lyxiga materialval, balkong, sociala ytor och fint ljusinsläpp. Gävlegatan ligger i utmärkt läge och här bor du med närhet till allt du kan tänka behövas. Shopping, service och kommunikationer. Denna bostad måste verkligen upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow