SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Frihetsvägen 5 , Jakobsberg

1 495 000 KR

1 Rok

28.8 Kvm

2 187 kr/mån

Våning 2

Accepterat pris! Varmt välkomna till ert perfekta förstaboende med solig inglasad balkong i Jakobsberg! Lägenheten består av 28,8 mycket väl nyttjade kvm med ett rymligt stambytt duschrum och ett separat fullt utrustat kök med eget fönster. Allrummet inrymmer matplats, vardagsrumsdel och härifrån har ni tillgång till lägenhetens rymliga balkong med eftermiddags/kvällssol. Ni har även en separat sovalkov. Lägenheten har smart förvaring i form av tidstypiska garderober i hallen. Genomgående för lägenheten är att den är mycket ljus tack vare stora fina fönsterpartier.

Här bor ni i en stabil förening belägen i ett lugnt och trevligt område med härlig grönskande park och 7 minuters promenad till Pendeltåget som tar er på 18 minuter till Odenplan. På 10 minuter är ni i Jakobsbergs centrum där ni har matbutiker, köpcentrum, trevliga restauranger och fik, bra service i form av kemtvätt, skrädderi, flertalet gym och apotek.

Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow