SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Fredriksdalsgatan 8, 5 tr, Hammarby Sjöstad

7 695 000 KR

4 Rok

96.5 Kvm

4 862 kr/mån

Våning 5 av 7

Välkommen till en exklusiv och välplanerad 4:a! Här bor du i en lägenhet i absolut toppskick med genomgående stilrena materialval och vitlaserad ekparkettgolv i hela lägenheten. Detaljerna är noga utvalda och lägenheten präglas av bekvämlighet och elegans. Lägenheten har ett fint ljusinsläpp genom stora fönster. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar den naturliga samlingsplatsen för umgänge och samvaro. Härifrån har du utgång till bostadens soliga balkong med härlig utsikt mot vattnet och högt upp i huset. Ett stort och rymligt master bedroom med gott om förvaring i garderobsvägg. Ytterligare två sovrum i bra storlek, det ena med klädkammare. Lägenheten har två fräscha badrum, båda med ställbar golvvärme samt det ena utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Välkomnande hall med bra förvaring i flertalet garderober.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow