SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Fredriksdalsgatan 24, 5 tr, Hammarby Sjöstad

6 800 000 KR

4 Rok

78 Kvm

4 011 kr/mån

Våning 5 av 8

Välkommen till denna superfina fyra högt upp i huset med storslagen kanalutsikt. Här bor du i en bostad i toppskick med genomgående stilrena materialval och parkettgolv. Detaljerna är noga utvalda och lägenheten präglas av bekvämlighet och elegans. Bostaden har ett fint ljusinsläpp genom stora fönster. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar den naturliga samlingsplatsen för umgänge och samvaro. Härifrån har du utgång till lägenhetens soliga balkong med fantastisk utsikt mot vattnet högt upp i huset. Rymligt master bedroom med härlig grönskande utsikt mot den fina innergården. Ytterligare två sovrum i bra storlek, det ena används som kontor idag. Lägenheten har ett stort badrum utrustat med tvättmaskin & torktumlare. Välkomnande hall med god förvaring i flertalet garderober. Varmt välkomna på visning.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow