SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Fredmansgatan 6A / Bellmansgatan 27, Maria – Södermalm

3 950 000 KR

2 Rok

38 Kvm

1 950 kr/mån

Våning 1 av 4

Drömboende med balkong i lugnt gårdsläge på anrika Fredmansgatan / Bellmansgatan! Nu saluförs denna fantastiskt fina lägenhet med en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett harmoniskt sovrum och ett badrum i toppskick. Fastigheten är från 1898 och bostaden erbjuder flertalet vackra originaldetaljer såsom speglade dörrar, plankgolv, speglad fönsternisch i sovrummet och en generös takhöjd om ca 3,12 m. Tack vare läget i huset och de stora pardörrarna i glas har ni ett boende med gott om dagsljus och skydd från insyn.

Föreningen är mycket välskött med låg belåningsgrad om 2129 kr/kvm på eftertraktad adress i stadsdelen Maria på Södermalm. Här är mycket av det gamla Stockholm bevarat och ett rikligt utbud vinbarer, restauranger, vintagebutiker och konstgallerier. Området är en perfekt kombination av lummiga parker, kultur och storstadspuls.

Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow