SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Folkskolegatan 6, Hornstull

3 295 000 KR

1 Rok

34 Kvm

2 725 kr/mån

Våning 5 av 5

På bästa adress i Hornstull saluförs nu denna underbara pärla högst upp i huset med balkong i bästa läge. Bostaden renoverades stilrent under 2020. Allt är i toppskick eftersom hela lägenheten har genomgått renovering med bl a nytt badrum, kök samt nya golv. Stabil äkta förening som äger marken och har dold tillgång. Flexibel inflytt efter köparens önskemål. Måste upplevas på plats! Välkommen hem.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow