SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Fleminggatan 77, 4 tr, Kungsholmen

2 295 000 KR

1 Rok

23 Kvm

966 kr/mån

Våning 4 av 6

Välkomna till en ytterst välplanerad och charmig sekelskiftesetta med ett oslagbart läge mitt på Fridhemsplan! Lägenheten är belägen högt upp i huset och har utsikt över hustaken. Här bor ni med bästa läget i en välskött förening med låg avgift om 966kr/mån där allt ingår såsom; vatten, värme, hushållsel, bredband (250/250 mbit via Telenor) samt kabel-TV (basutbud via Tele2)! Lägenheten har bevarade sekelskiftesdetaljer med en modern touch. Direkt utanför porten finns allt Fridhemsplan har att erbjuda med bra kommunikationer, shopping, Kronobergsparken och vackra promenadstråk för motionsrundor längs kanalen. Bostaden måste upplevas på plats. Detta hem har varit i samma familj i 50 år.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow