SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Fleminggatan 63, 4 tr, Kungsholmen

7 495 000 KR

3 Rok

71 Kvm

3 403 kr/mån

Våning 4 av 5

Varmt välkommen hem, till en ljuvlig sekelskiftesbostad i genomgående fint skick anno 1898. Med bara ett kliv över tröskeln slås ni av en rymd och ett ljus som fullkomligt flödar in genom de tre stora fönsterpartierna från vardagsrum och kök. Detta rum känns utan tvekan som lägenhetens mittpunkt och det är tydligt att detta är en bostad perfekt lämpad för ett socialt liv! Det höga läget på fjärde våningen bidrar tillsammans med den generösa takhöjden till ytterligare rymd och hemtrevnad, en charm utöver det vanliga. Måste upplevas på plats! Välkommen på visning.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow