SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Fleminggatan 109, Kungsholmen

4 995 000 KR

2 Rok

43 Kvm Boarea

7 Kvm Biarea

2 212 kr/mån

Våning 5 av 5

Varmt välkomna till denna magiska vindslägenhet på eget våningsplan om 50 kvm golvyta och stor terrass i bästa syd-/väst-läge. Bostaden är exklusivt byggd med dyra material, hög standard. samt väldigt gott ljunsinsläpp, då bostaden har fönster i 3 olika väderstreck. 50 kvadratmeter golvyta med väldigt generös takhöjd om drygt 4 meter. Måste upplevas på plats! Välkommen hem.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow