SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Fatburs Kvarngata 28, 2 tr, Södermalm

3 650 000 KR

1.5 Rok

44 Kvm

3 193 kr/mån

Våning 2 av 5

Välplanerad 1,5:a med rikligt med ljusinsläpp och solig balkong i söderläge. Toppläge på Södermalm med närhet till grönska och natur samt shopping. Stilfullt renoverat kök med gott om förvaring samt utrustat med diskmaskin, plats för matbord. Allrummet finns det plats för soffgrupp, matbord samt övrig önskvärd möblering. Stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp samt trivsam balkong med plats för utemöbler. Stilrent helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin. Föreningen har en gemensam festlokal, takterrass, bastu, gym och hobbyrum som medlemmarna kan nyttja. Garage finns i huset. Välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow