SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Fatburs Kvarngata 12, 5 tr, Södermalm

3 995 000 KR

2 Rok

57 Kvm

5 699 kr/mån

Våning 5 av 6

Ytterst välplanerad tvåa med balkong och stora fönsterpartier som ger generöst med ljusinsläpp genom hela bostaden. Lägenheten är genomgående med ljusinsläpp från två väderstreck. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, gott om plats för större soffgrupp, matbord eller annan önskvärd möblering. Stilfullt kök med gott om förvaring och arbetsyta. Rofyllt sovrum mot föreningens idylliska innergård, i sovrummet finns det plats för dubbelsäng, förvaring och skrivbord samt i anslutning till sovrummet finns det en 6 kvm stor klädkammare. Lägenheten är belägen högt upp i huset med utsikt över takåsar. Belägen i ett attraktivt område på Södermalm med närhet till grönska och natur, butiker och kommunikation.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow