SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Fatburs Kvarngata 11, 4 tr, Södermalm

3 995 000 KR

2 Rok

67 Kvm

4 575 kr/mån

Våning 4 av 7

Välkommen till en ljus och luftig tvåa (möjlig trea) högt upp i huset på 67 fina och välplanerade kvadratmeter. Bostadens genomsyras av vitmålade väggar och stora fönsterpartier som bidrar till rikligt ljusinsläpp och trevlig atmosfär. Här är det enkelt att bo och trivas på egen hand liksom finns alla rätta förutsättningar för sällskapliga stunder med tilltaget kök och vardagsrum som är lättmöblerade och inrymmer mycket. Den rymliga balkongen är en naturlig förlängning av matplatsen och blir som ett extra rum sommartid. Här finns gott om plats för önskat möblemang och odlingar om så önskas. På tal om matplatsen finns här möjlighet ett skapa sig ett extra rum om så önskas. Vidare fins ett rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord samt övriga förvaringsmöbler och önskad inredning. Badrummet är helkaklat och utrustat med badkar. I den välkomnande hallen som sammanfogar bostadens samtliga rum finns gott om plats för önskad inredning. Förvaringen är mycket god tack vare flertalet platsbyggda garderober, den rymliga klädkammaren samt nyttjanderätten till källarförrådet med möjlighet att hyra ett extra om så önskas. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Varmt välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow