SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Norrtälje

Fasternavägen 384A

3 795 000 KR

1859 Kvm

OBS! ENDAST EN VILLA KVAR TILL SALU! -FÖRST TILL KVARN...Välkommen på Mellandagsvisning i Gottröra!!! Nyproducerade ljusa luftiga energisnåla boenden vackert placerade i underbara Gottröra! Nu erbjuds äntligen en unik möjlighet att förvärva ett modernt och charmig helt nybyggt enplanshus om hela 133 kvm boarea, med stor tomt. Två stycken hus har uppförts på angränsande tomter, varav den ena redan kort efter publicering är är såld, men ännu finns chans att förvärva Fasternavägen 384B. Detta högklassiga boenden färdigställs i detta nu för snar inflyttning. Möjlighet finns även till att mot tillägg vara med och påverka slutliga extra tillval eller att få komplementbyggnader uppförda. Nyproducerade villor är befriade från fastighetsskatt i 15 år vilket ger en avsevärd besparing jänför med äldre hus. Tomten är lantligt och idylliskt belägen och angränsar till skog och fält, ett skyddat läge i detta villaområde som är under framväxt. De närliggande miljöerna präglas av natur & öppna kulturlandskap med åkrar, ängar och skogar. Bostäderna har vart och ett inte mindre än fyra stora sovrum, två badrum, stort vardagsrum och kök i öppen social planlösning med stora fönsterpartier & fullhög takhöjd upp till nock. Dessutom rymmer husen en praktisk och rymlig tvättstuga. Husen värms upp med vattenburen golvvärme via en frånluftsvärmepump, och i de två badrummen finns även elektrisk golvvärme. Vatten och avlopp sköts av samfälligheten i området. OBS: Då detta är nyproducerade hus så erbjuder många banker & låneinstitut amorteringsfrihet ett antal år, vilket då kan tillföra en extra besparing.

Invändigt präglas husen av enhetligt 3-stavs ekparkett med vita väggar. Utomhus finns generösa terrassdäck, med direkt tillgång från både vardagsrum och relaxrum. Det finns möjlighet att beställa fiber via Norrtälje energi för ett pris om ca 25 000 kr. För mer information kring det, kontakta gärna Norrtälje energi. Detta är verkligen nybyggda boendedrömmar med högsta potential till vidareutveckling. Den smarta planlösningen gör husen lämpliga för alla generationer. Här finns plats för livskvalitet genom hela livet! Måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow