SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Drottningholmsvägen 78, 5 tr, Kungsholmen – Thorildsplan

4 900 000 KR

2 Rok

62 Kvm

5 193 kr/mån

Våning 5 av 6

*FRI ANDRAHANDSUTHYRNING OCH JURIDISK PERSON ACCEPTERAS* Lägenheten totalrenoverad år 2019 och är ytterst välplanerad samt genomgående med ljusinsläpp från två olika väderstreck. Lägenheten är belägen högt upp i huset med balkongen mot föreningens grönskande och idylliska innergård. Huset byggdes år 1926 men totalrenoverades år 2019. Bostaden är tyst eftersom den är utrustad med nya välisolerade, ljuddämpande fönster framför vackra djupa fönsternischer. Hela den moderna interiören är vald med tanke på stil, hållbarhet och bekvämlighet. På föreningens innergård finns det en markterrass med utemöbler och plats för flertalet gäster. För extern förvaring finns källarförråd med nyttjanderätt. Stabil och välskött förening som äger marken. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow