SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Drottningholmsvägen 78, 4 tr, Kungsholmen – Thorildsplan

3 350 000 KR

2 Rok

34.5 Kvm

3 231 kr/mån

Våning 4 av 6

*FRI ANDRAHANDSUTHYRNING OCH JURIDISK PERSON ACCEPTERAS* Denna välplanerade och totalrenoverade 2:a med 34,5 kvm erbjuder ett fint ljusinsläpp och fri andrahandsuthyrning. Nu har du möjlighet att bli ägare till denna fina lägenhet i ett vackert 20-talshus från 1926, där allt är nytt och moderniserat. Huset bevarar sin charm från byggnadsåret. Lägenheten är tyst tack vare nya, välisolerade och ljuddämpande fönster med djupa fönsternischer. Interiören är vald med fokus på stil, hållbarhet och bekvämlighet. För säkerhet och enkelhet är lägenheten utrustad med både kodlås och säkerhetsdörr. Hallen har plats för garderob och hatthylla, och är integrerad med det välplanerade köket och vardagsrummet, vilket ger utrymme för matplats för 4-6 personer. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och har fint ljusinsläpp från ett av de stora fönsterna. Lägenheten har en generös takhöjd och är belägen högt upp i huset som ger bra med ljusinsläpp från de två stora fönsterna med utsikt över Rålambshovsparken.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow