SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Drottningholmsvägen 78, 1 tr, Kungsholmen – Thorildsplan

2 495 000 KR

1 Rok

27 Kvm

3 372 kr/mån

Våning 1 av 6

*FRI ANDRAHANDSUTHYRNING OCH JURIDISK PERSON ACCEPTERAS* Totalrenoverad och välplanerad 1:a om 27 kvm med avskild sovalkov och fransk balkong med lugnt läge mot föreningens grönskande och idylliska innergård. Fastigheten har genomgått en omfattande modernisering, ombyggnad samt stambyte och färdigställdes 2019. Arkitektoniskt finns den gamla charmen kvar från byggnadsåret 1926. Bostaden är tyst eftersom den är utrustad med nya välisolerade, ljuddämpande fönster framför vackra djupa fönsternischer. Hela den moderna interiören är vald med tanke på stil, hållbarhet och bekvämlighet. Bostaden är utrustad med kodlås (SALTO systems) samt säkerhetsdörr (Daloc). Stabil och välskött förening som äger marken. På föreningens innergård finns det en markterrass med utemöbler och plats för flertalet gäster. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow