SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Dellensvägen 29, 3 tr, Årsta

2 895 000 KR

2 Rok

54 Kvm

3 360 kr/mån

Våning 3 av 3

Ytterst välplanerad tvåa högst upp i huset med solig balkong i söderläge. Rikligt med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna samt lägenheten är genomgående med ljusinsläpp från två olika väderstreck. Social och öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, från vardagsrummet nås balkongen med en fantastisk utsikt. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och skrivbord, generöst med förvaring i form av större klädkammare som ligger i anslutning till sovrummet. Stilfullt helkaklat badrum med charmigt fönsterparti. Gott om förvaring i lägenheten med tre garderober samt plats för ytterkläder i hallen. Lägenheten är belägen i ett attraktivt område i Årsta med närhet till grönska och natur. Välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow