SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Dalagatan 8, 4 tr, Vasastan / Norrmalm

2 995 000 KR

1 Rok

29 Kvm

1 513 kr/mån

Våning 4 av 6

Charmigt boende högt upp med utsikt över takåsarna och mot den vackra innergården. Välkommen hem till denna mycket centralt belägna och välplanerade 20-tals etta, där de tre stora fönsterpartierna ger generöst ljusinsläpp och en trivsam känsla. Här har du det bästa av två världar med både lugnet och grönskan kombinerat med citylivet, allt inom bekvämt gångavstånd. Lägenheten erbjuder flertalet charmiga originaldetaljer från fastighetens byggår såsom stora fönsterpartier, vackra originalgolv, speglade innerdörrar, spröjsade fönster samt en generös takhöjd om ca 2,90m som skapar rymd i rummet. Här har du goda kommunikationer utanför porten och på gångavstånd ligger både Vasaparken och T-centralen. Bättre centralt läge är svårt att hitta.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow