SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Creutzgatan 3, Kungsholmen / Thorildsplan

2 795 000 KR

1.5 Rok

38 Kvm

1 474 kr/mån

Våning 1

Med utsikt över lummiga och avskilda Bryggar-Annas täppa saluförs denna fräscha och genomtänkta lägenhet. Solid äkta förening som äger marken, har låga avgifter samt dolda tillgångar. Nära till tunnelbanan, Rålambshovsparken och Fredhällsbadet som bara ligger runt knuten gör att detta är det perfekta boendet. Möjlig tvårummare. Måste upplevas på plats! Välkommen hem.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow