SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Creutzgatan 13, 2 tr, Kungsholmen / Thorildsplan

6 250 000 KR

3 Rok

71 Kvm

3 649 kr/mån

Våning 2 av 3

Nyrenoverad bostad med stilfulla och påkostade materialval! Välkomna högt upp i huset i denna inbjudande trea som tar emot med öppna armar. Den genomgående och väldisponerade planlösningen gör det lätt att leva och bo och tack vare den finstämda färgpaletten med ljusa trägolv och väggar är det enkelt att möblera för maximal trivsel. Det tilltalande köket har generös förvaring bakom vita skåpsluckor och erbjuder all önskvärd maskinell utrustning. Vardagsrummet är inbjudande med fina ytor för såväl önskad soffgrupp som ett större matbord med flertalet hungriga gäster. Två stora sovrum med bra förvaring i garderober. Ljusinsläppet här är ljuvligt tack vare de stora spröjsade fönsterna och det stilfulla helkaklade badrummet andas lyxhotell med modern kakel och vacker klinkers på golv och tvättmaskin och torktumlare. Välkommen hem!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow