Stockholm

Cedergrensvägen 16, Midsommarkransen /Telefonplan

1 335 000 KR

1 Rok

17 Kvm

1 930 kr/mån

Våning 2 av 4

Köp bostadsrätt i hotell. Juridisk person accepteras!

Nu erbjuds en unik möjlighet till investering med chans till god löpande avkastning, och samtidigt ett eget extraboende med guldkant. Denna mycket trevliga och välplanerade kompletta compactliving-bostad ligger lugnt placerad mot grönområde i populära Midsommarkransen och kan användas på många sätt. Lägenheten passar dig som lever en modern livsstil eller vill investera i ett annorlunda koncept.

Du checkar själv in och ut när du behöver bo, och när du inte nyttjar lägenheten ombesörjer hotellet att hyra ut den åt dig tryggt och smidigt. Överskottet delas sedan förmånligt. Perfekt om du ibland behöver boende i huvudstaden och samtidigt göra en investering där du tryggt låter hotellet hyra ut med full service under hela eller delar av året. All möblering och husgeråd ingår i köpet, så det är bara att flytta in. Måste ses.
Kontakta mäklaren för mer information och visning!

Beskrivning

Bostaden

Juridisk person accepteras! Mycket trevlig lägenhet där allt det nödvändiga får plats. Rum med stort fönster, köksdel, matplats, kyl med frysfack, micro, diskmaskin och vattenkokare. Platsbyggd skrivbordsdel och garderob samt sovdel med 120-säng. Stort helkaklat badrum med duschplats. Lägenheten präglas av en stilren skandinavisk design. Som ett eget hotellrum där du även kan hyra ut fritt via hotelloperatören i huset när du själv inte är incheckad.

Ett perfekt koncept för investeraren, företaget, företagaren, eller deltidspendlaren.

På hotelldelen har du i nuläget tillgång till full hotellservice. Varje dag serveras frukost och middag och i lobbyn finns en trevlig bar. Hotellet är i gott skick och har genomgått flera renoveringar. I fastigheten finns gemensam uteplats med utemöbler och grill. I fastigheten finns även tvättstuga, konferensrum ett gym samt bastu. Möjligheten finns att hyra ett extra förråd i källaren. Under uthyrning sköter hotellet bäddning och städning, både när du lämnar för uthyrning och innan du kommer hem igen. Personlig service finns tillgänglig dygnet runt. En upphandling av hotelldriften har skett per den 1/1-2022. I samband med det så genomförs en del förändringsarbete i hotelldlrift och koncept. Detta i syfte att ytterligare trimma konceptet och möjliggöra en långsiktig ytterligare förhöjd lönsamhet för medlemmarna vid rumsuthyrning. Allt detta arbete görs i nära samarbete mellan bostadsrättsföreningens styrelse och den tillträdande hotelloperatören

Avgiften är idag 1.544 kr/mån plus moms vilket blir 1.930 kr/mån inkl moms. Utöver det tillkommer ett obligatoriskt driftstillägg på 500 kr/mån exkl. moms. Den totala avgiften blir 2.555 kr (2.044 kr exkl. moms) och då ingår el, vatten, internet, kaffe/te i receptionen, tillgång till gym och bastu, tillgång till cyklar att hyra, nytvättade lakan/handdukar 1 ggr/vecka och parkering.
Under 2022 kommer en avgift på 170 kr exkl moms införs för extra städ och nytvättade sängkläder/handdukar vid egen incheckning, alltså per vecka då du som ägare själv kommer för att Du ska nyttja lägenheten i eget syfte, och den således inte är ute på kommersiell uthyrning.

Eget sammanhållet användande beviljas med max 90 dagar, med möjlighet till förlängning ytterligare 60 dagar. alltså maximalt 150 dagar per kalenderår.

Mer info om förening och fastighet finns på www.brfaparthotel.se samt i de bifogade dokumenten.

Område

Här bor man i ett populärt område med goda kommunikationer som gör att man på endast 12 minuter tar sig in till Stockholm City. Telefonplans tunnelbana ligger bara ett par minuter från bostaden och i närheten av lägenheten finns även busshållplats. Området trafikeras av ett flertal busslinjer. God service finns invid tunnelbanan med t. ex. Hemköp. På promenadavstånd finns Västberga handelsplats med ett flertal butiker. Området är även känt för sina många populära restauranger såsom Restaurang Landet, Söderbergs bageri, Svenska sushiköket och Svenska hamburgerköket. Med en kort promenad når man Vinterviken med badplatser, restaurang samt padelbanor. Även Trevliga Svandammsparken ligger endast ett stenkast från bostaden. I Liljeholmens centrum finns en stor galleria med gott om utbud av affärer och restauranger.

Mer att läsa mer om konceptet samt föreningen finns på: www.brfaparthotel.se

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 4.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Cedergrensvägen 16

 • Postnummer

  126 36

 • Rum

  1 rum och kök

 • Byggnadsår

  1968

 • Kommentar

  Renoverat och tillbyggt 2017

 • Fönster

  3-glas

 • Förråd

  Källarförråd finns att hyra

 • Lägenhetsnummer

  214

 • Våning

  2 av 4

 • Hiss

  Ja

 • Byggnadstyp

  Flerbostadshus

 • Uppvärming

  Centralvärme

 • Avgift

  1 930 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme, V/A, Kabel-TV, Bredband, Sophantering

 • Ingår ej i avgiften

  Drifttillägg 500:- exkl moms

 • Andelstal, ägande

  0.95589%

 • Andelstal, förening

  0.95586%

 • Pantsättningsavgift

  476 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1190 kr

Förening

 • Förening

  Brf ApartHotel Attaché

 • Org.nr

  769627-1993

Storlek

 • Boarea

  17 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

image4
Cedergrensvägen 16 31
Cedergren-Vasterby 321 1316 15627901 (2)
Apart hotel1
image3

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Cedergrensvägen 16 copy

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow