SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Brännkyrkagatan 91, 1 tr (vån 2) ö.g, Södermalm

9 750 000 KR

5 Rok

124 Kvm

5 788 kr/mån

Våning 2 av 7

Väldisponerad hörnlägenhet med härlig balkong i sydvästläge med plats för utemöbler och växter. Bostaden har öppna och sociala ytor samt gott om plats för förvaring. Lägenheten utstrålar en hemtrevlig atmosfär med välplanerade ytor som optimerar varje kvadratmeter för maximal funktion. Den generösa kombinationen av vardagsrum och matrum gör det till ett idealiskt hem för sociala aktiviteter och stora middagsbjudningar med familj och vänner. Den soliga balkongen i sydvästläge erbjuder gott om plats för utemöbler och trädgårdsodling för de som har ett grönt intresse. Köket är välutrustat och har en trevlig matplats intill fönstret. Bostaden har två stilrent renoverade helkaklade badrum från stambytet 2020, båda utrustade med dusch. Dessutom finns tre rymliga sovrum och ny el har installerats i hela lägenheten, inklusive uttag och kontakter, år 2020. Förvaringsmöjligheter finns i den rymliga walk in closeten, och det finns även tillgång till ett källarförråd på cirka 8 kvadratmeter. Sammantaget är detta en bostad som bjuder in till trivsel och bekvämlighet och är definitivt ett hem att se fram emot att återvända till. Välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow