SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Brahegatan 46, Östermalm

12 495 000 KR

3 Rok

82 Kvm

2 516 kr/mån

Våning 2

På attraktiv adress på Östermalm saluförs nu denna underbara sekelskiftesvåning med balkong. Stora sällskapsytor, två bra sovrum, stort badrum samt separat wc. Vackra originaldetaljer bevarade med ljusa vackra trägolv, stuckaturer, takrosetter, pardörrar, fönsterbrädor i svart granit samt högt i tak (3,15m). Väldigt lågt belånad äkta förening som äger marken. Omgående tillträde kan ordnas. Måste upplevas på plats! Välkommen hem.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow