SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Norrtälje

Blidövägen 291, Blidö

3 995 000 KR

12 Rok

400 Kvm Boarea

3255 Kvm Tomtarea

Unika VILLA HAVSÖRNEN Till salu! -Nu finns chans att skapa en bostad som blir något utöver det vanliga! Dessutom möjlighet att överta hyrd båtplats endast 5 minuter från huset! För Dig som önskar skapa något nytt och verkligt eget med svängrum för släkt vänner och livet finns här möjligheternas fastighet om hela 400 kvm boarea, Med 2 separata bostadsdelar med 12 rum, 2 kök, flera badrum & Tvättstugor på soliga Blidö nu erbjuds till försäljning! På fastigheten som är belägen i området Blidögård, den kanske bästa delen av Blidö finns förutom den stora villan ett garage och förrådsbyggnader. Stor tomt som idag utgörs av såväl natur som trädgårdsodlingar. Ett verkligt tillfälle för den renoveringsvillige då fastigheten säljs i befintligt skick! Pantbrev finns på hela 4.710.000:- att nyttja. Kontakta mäklaren för mer information. Varmt välkommen på visning! Föranmälan krävs.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow