SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Blekingegatan 16, 3 tr, Södermalm

3 595 000 KR

2 Rok

45 Kvm

2 357 kr/mån

Våning 3 av 7

Ytterst välplanerad lägenhet med social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Plats för större matbord, soffgrupp eller annan önskvärd möblering. Stilfullt kök med gott om förvaring i form av över och underskåp. Rikligt med ljusinsläpp från det stora och vackra fönsterpartiet. I sovrummet ryms det dubbelsäng, sängbord samt garderober. Välkomnande och rymlig hall med generöst med förvaring samt plats för avhägning. Här bor du i ett trivsamt område med närhet till grönska, butiker och kommunikation. Välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow