Härjedalen

Björkvägen 1, Tänndalen

5 390 000 KR

5 Rok

111 Kvm

3 532 kr/mån

Nu saluförs äntligen detta underbara projekt i familjära Tänndalen – fjällanläggningen med storslagen natur, fantastisk skidåkning och genuin karaktär. Här saluförs tio bostäder på sagolikt läge, med kilometersvid utsikt över sjö och fjäll. Ett vackert, högkvalitativt boende med det bästa av fjällvärlden alldeles runt knuten. Upplev naturen, de vackra vyerna, skidkulturen, lugnet och arkitekturen. Unikt tillfälle, enheter redan uppbokade och juridisk person godkänns som köpare!
Boarea mellan 111 - 140 kvm. Priser mellan 5.390.000 - 6.790.000 kr. Totalt 10 exklusiva bostäder i projektet.
Varmt välkomna att boka upp er enhet!

Beskrivning

Bostäderna

10 stycken lägenhetshus med unik formkänsla; såväl modern som starkt förankrad i Härjedalens traditionella arkitektur. En samtida tolkning av den klassiska fjällstugan, belägen högt upp med spektakulär utsikt över både Tänndalssjön och fjället.

Här karaktäriseras fasaderna av branta gavlar, terrasser och panoramafönster som suddar ut gränsen mellan ute och inne.

Vackra naturmaterial och genomtänkta detaljer genomsyrar interiören; de generösa, sociala ytorna och den väl genomtänkta planlösningen i etage. Träpaneler på väggarna skapar en ombonad känsla och det gedigna klinkergolvet med inbyggd golvvärme blir bara vackrare med åren. Kök från Ballingslöv/Marbodal och inbyggda garderober bidrar ytterligare till bostädernas unicitet.

Den spatiösa storstugan utgör bostadens hjärta, med generösa glaspartier, specialbyggd öppen spis, kök, matplats samt utgång till terrassen – med oslagbar vy över naturen.

Anläggningen ligger privat och ostört.

Interiör

Husfasaderna karaktäriseras av branta gavlar, terrasser och panoramafönster som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Vackra naturmaterial, träpaneler och genomtänkta detaljer genomsyrar interiören; de generösa, sociala ytorna och den väl genomtänkta planlösningen i etage, fördelat på entréplan och souterrängplan.

I direkt närhet till bostaden finns förråd för förvaring av skidor och ved till den öppna spisen samt bänkar för vila under tak efter en dags aktivitet och skidåkning. 

I den yttre hallen finns dessutom gott om förvaringsmöjligheter i platsanpassade garderober, inbyggd pjäxvärmare samt möjlighet att installera torkskåp. En inre hall fungerar som nav mellan sovrum, badrum, yttre entré och storstugan, som utgör bostadens hjärta – ett fantastiskt socialt utrymme med specialbyggd öppen spis, höga glaspartier och generös takhöjd. Här finns även utgången till terrassen, med slående utsikt över omgivande fjällvärld. 

Smakfulla skåp med luckor, bänkskiva och öppna hyllor smyckar köket. Badrummen är helkaklade och utrustade med takdusch, WC samt generöst tvättställ. I souterrängplan återfinns ett stort sovrum som går att inreda med våningssängar eller som master bedroom. 

En generös markterrass bildar en förlängning av vardagsrummet utomhus, och härifrån når du husets bastu.

Området

Tänndalen är belägen i västra Härjedalen, inte långt från norska gränsen. Här finner du storslagna vidder, generöst med snö och ren, hög luft.

I Tänndalen finns hela 53 nedfarter (6 skidområden som ingår i liftkortet - Tänndalen, Tänndalsvallen, Rumundberget, Funäsdalsberget, Tännäskröket och Kappruet), längdspår och möjlighet till skidskola. Genom dalgångar och över högfjällsterräng ringlar sig Nordic Ski Center – 300 kilometer preparerade längdspår. Systemet är byggt så att du alltid har längdskidåkning i världsklass i din närhet. Glöm inte att ta en fika i någon av de mysiga fjällstugorna. I Funäsfjällen finns ett flertal våffelstugor på fjället. Vår favorit är Andersborg som ligger vid Skarvarna.

Hela spårsystemet är väl skyltat med avståndsskyltar, kartor och raststugor. Här finns möjlighet att hitta sin egen favorit och njuta fullt ut av längdskidåkningen. Du kan upptäcka nya spår varje dag, kanske med hjälp av skidbussen, eller genom att ta med skidorna hem från backen. 

Alternativen är många och varierande – Funäsfjällen öppnar oändliga möjligheter för såväl barnfamiljer som motionärer och elitåkare.

Tänndalen är otroligt vackert på vinterhalvåret som på sommarhalvåret och det finns otroligt många olika aktiviteter. T ex hundspann, skoteruthyrning, mountainbike samt vandringsleder mm.

Att vandra, cykla, fiska eller paddla högt ovan trädgränsen med oändliga vidder i alla väderstreck och en mäktig tystnad är kvalitetstid. Det finns verkligen gott om fjälläventyr för hela familjen. 

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder ett helt unikt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Björkvägen 1

 • Postnummer

  840 98

 • Rum

  5 rum och kök

 • Lägenhetsnummer

  1003

 • Avgift

  3 532 kr/mån

 • Andelstal, ägande

  9.40%

Förening

 • Förening

  Brf Tendalen 1

 • Org.nr

  769633-2175

Storlek

 • Boarea

  111 Kvm

Dokument

dokument Översikt Souterrängplan

Länk

dokument Översikt entreplan

Länk

dokument Markplaneringsritning

Länk

dokument Moodboard

Länk

dokument Rumsbeskrivning

Länk

dokument Preliminär Ekonomisk plan

Länk

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

FINAL image00001
image00001 (2)
HITTELÖN
image00003 (2)
image00002 (2)

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

2 PLANRITNINGAR

Tänndalen 1002-1005,1009 souterräng copy

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow