SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Norrtälje

Beatebergsvägen 31, Rö, Norrtälje

3 995 000 KR

5 Rok

129 Kvm Boarea

2390 Kvm Tomtarea

Lantligt lugn och sann livskvalitet i Roslagens famn, endast en halvtimmer från Stockholms pulserande citypuls! Här erbjuds just nu en unik möjlighet till just det då denna smakfulla och moderna familjevilla erbjuds till försäljning. Villan är relativt nyproducerad (2020) och har förärats med högt lugnt och enskilt lägei vackra Rö utanför Norrtälje.Optimal placering på tomten ger många härliga soltimmar och magiska grillkvällar på den fantastiska altanen med bubbelbad.Dessutom finns hären stor trädgård där plats ges till att förädla ytterligare och skapa sin alldeles egen prägel.
Villan har ett underbart ljus & en helt unik planlösning som skapar otroliga möjligheter för livet, och plats för allt trots sina lite färre kvadratmetrar. Alla utrymmen i huset andas smakfull stil och klass, med en god portion praktiska lösningar. Detta är verkligen ett boende för alla generationer t.ex moderna familjen som vill kombinera ett sunt liv på landet med karriär i staden.
Välkommen på visning

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow