SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Fagersta

Ängelsberg 1:22, Ängelsberg, Fagersta

395 000 KR

2539 Kvm

Unik strandnära tomt i världsarvsbyn Ängelsberg utanför Fagersta, i norra Västmanland finns nu äntligen till salu! Här finns möjlighet för köparen att bebygga och skapa ett fantastiskt permanentboende eller fritidshusdröm enligt den generösa byggplanen som finns för området. Grönska, naturscenerier, glittrande vatten och Ängelsbergs fantastiska kulturbygd blir närmsta granne utanför fönstret. Ett boende här är strategiskt placerat placerat i hjärtat av Bergslagen och inom bekvämt pendlingsavstånd till i stort sett samtliga större orter i Mälardalen. Stockholm nås på ca 1 timme och 40 minuter med bil. Dessutom avgår tåget från Ängelsbergs vackra stationsbyggnad många gånger om dagen i riktning mot Stockholm eller Ludvika. Tomten ligger intill sjön Åmänningen som är farled för Strömsholms kanal som går mellan Smedjebacken & Mälaren för ev. vidare färd utåt... Ta nu chansen att skapa just din husdröm på denna tomt vars läge sällan når marknaden. Måste besökas. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow