SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Vintrosagatan 54, Hagsätra

1 695 000 KR

2 Rok

57 Kvm

3 443 kr/mån

Våning 1 av 9

Äntligen finns möjlighet att förvärva denna riktiga lägenhetspärla med underbar balkong i centralt och grönskande område! Denna härliga tvårummare andas genom sin planlösning, tilltagna rymd i alla utrymmen. Generösa fönsterpartier i flera väderstreck ger en verklig genuin hemtrevnad. Bostaden har stor potential att enkelt göras personlig.
Lägenheten rymmer gott om plats till eget svängrum i sitt boende, liksom livligt socialt umgänge med nära och kära. Den stora egna balkongen blir som pricken över i, -en ljuvlig oas att njuta många, långa sköna timmar på under stora delar av året. Lägenheten ligger i en välskött bostadsrättsförening i ett lugnt grönskande område med goda parkeringsmöjligheter. Ett boende här förenar omedelbar närhet till stadens puls med naturens möjligheter till fritidsaktiviteter och upplevelser av årstidernas skiftningar. Ett optimalt boende med livskvalitet oavsett ålder, samt lugn ro och trygghet. Lägenheten måste upplevas. Välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow