SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Heby

Vikbolandsvägen 21, Östa Tärnsjö

1 995 000 KR

3 Rok

63 Kvm Boarea

1935 Kvm Tomtarea

Nu erbjuds möjlighet att förvärva denna helt unika strandnära fritidsfastighet belägen helt intill strandkanten av den glimrande Östaviken. Detta läge är verkligen en uppländsk pärla som få gånger erbjuds. På fastigheten finns ett trevligt fritidshus med öppen luftig planlösning. 3 rum och kök, badrum och med en uteplats med vidunderlig utsikt över stranden. På fastigheten ett stycke ifrån huvudbyggnaden finns även en trevlig gäststuga med eget minikök och mulltoalett. I området finns oändligt med sevärdheter, aktiviteter och saker att uppleva på sjö och land. Denna platsen bjuder på en fantastisk natur med bland annat värdefulla Östa naturreservat på nära avstånd. Denna platsen bjuder verkligen in till livskvalitet året runt. Dessutom lättillgängligt och på enkelt pendlingsavstånd från såväl Stockholm, Uppsala & Gävle, som mälardalen. Denna fritids dröm måste upplevas. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow