SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Bollnäs

Växbo 2856, 2858 & 2860, Växbo

7 500 000 KR

919 Kvm Boarea

110 Kvm Biarea

6018 Kvm Tomtarea

Äntligen finns möjligheten att förvärva denna oerhört vackra och charmiga hyresfastighet i natursköna Växbo i Hälsingland. Totalt 3 stycken byggnader med hyreslägenheter på fastigheten som inrymmer 13 st lägenheter lokal för uthyrning. Lägenheterna varierar i storlek från 1 RoK till 3 RoK i storlekarna 35-82 kvm samt en lokal . Dessutom ytterligare en byggnad som inrymmer förråd. Ekonomisk bergvärmeanläggning förser byggnaderna med värme. Fastigheten erbjuder smakfulla, vackra och helt individuella lägenheter till hyresgästerna, och en god del av fastigheten är redan idag uthyrd till hyresgäster som nye ägaren tar över. Löpande underhåll är utfört vid byte av hyresgäster. Detta är en fastighet som hyser yttersta potential till vidareutveckling och med god avkastning på verksamheten då Växbo sjuder av kreativitet och företagaranda. Efterfrågan på bostäder finns på orten. Bara att ta över, driva och utveckla verksamheten efter egna önskemål. Måste ses. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow