SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Torsplan 8, Torsplan

6 495 000 KR

2 Rok

59 Kvm

3 657 kr/mån

Våning 9

I fantastiska Norra Tornen saluförs nu denna välplanerade tvårummare på våning 9. Stor terrass i härligt västerläge med sol från ca 16:00 till solnedgång. Arkitektritade Norra Tornen är ritat av den Rotterdamsbaserade arkitektbyrån OMA - Office for Metropolitan Architechture som är ett av världens mest ansedda och prestigefyllda arkitektkontor. 2020 vann Norra Tornen: The International Highrise Award, som är ett mycket aktningsfullt arkitektpris. Norra Tornen är och kommer förbli ett landmärke i Stockholm. Gym med relax, biograf samt garage i huset. Detta är verkligen ett boende utöver det vanliga! Välkommen hem.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow