SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Torbjörn Klockares Gata 17, 3 tr, Vasastan

BUD

3 Rok

65 Kvm

3 585 kr/mån

Våning 3 av 4

Nu finns äntligen möjlighet att förvärva denna fantastiska trerummare om 65 välplanerade kvadratmeter. Denna bostad erbjuder öppen social planlösning mellan vardagsrum och kök samt rymliga ytor och bra förvaring. Köket, hjärtat av bostaden är stort och erbjuder generöst med plats för en matgrupp att kunna avnjuta sina måltider vid. På Torbjörn Klockares Gata 17 bor du bekvämt med närhet till stadspuls och grönska. Måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow