Nacka

Tollareslingan 5, 6tr, Tollare

6 995 000 KR

4 Rok

113 Kvm

7 037 kr/mån

Med en fantastisk utsikt över vattnet saluförs nu denna underbara fyrarummare på gaveln med två balkonger som erbjuder dags- och kvällssol i populära Tollare! Bostaden har rymliga rum, goda förvaringsmöjligheter samt fint ljusinsläpp från två väderstreck genom stora fönsterpartier utan insyn. Solid äkta förening som äger marken. Måste upplevas på plats! Välkommen hem.

Beskrivning

Interiör

Entré
Välkomnande rymlig hall med bra förvaring tack vare stora garderober. Invid hallen finns även en klädkammare som medför ännu bättre förvaring. Bra möjlighet att hänga av sig sina ytterkläder och skor. I hallen är det grått klinker på golvet, i badrummen är det kakel på väggar och klinker på golven, i övriga utrymmen är det parkettgolv i ekplanks-design samt målade väggar i vitt.  

Vardagsrum 
Stort sällskapligt vardagsrum med öppen social anslutning tillsammans med köket. Härifrån nås bostadens två fantastiska balkonger. Vardagsrummet har generöst med utrymme för stor soffgrupp och övrig möblering. Det finns även rymligt med plats för en stor matgrupp där man kan avnjuta måltider vid med en oslagbar utsikt ut mot vattnet. Otroligt fint ljusinsläpp genom stora fönster. 

Kök
Stilfullt kök med generös förvaring för köksredskap. Köket är utrustat med kyl och frys, diskmaskin, ugn, induktionshäll samt fläkt ovan. Det finns gott om arbetsyta både på köksbänken samt köksön. I köksön finns även gott om förvaring.

Balkong 1
Stor balkong med fantastisk utsikt mot vattnet. Det finns rymligt med plats för balkongmöbler, grill, växter m.m. Här är det trevligt att påbörja sin dag med att avnjuta morgonkaffet i solen.

Balkong 2
Bostadens andra fantastiska balkong nås via köket, även härifrån har man utsikt mot vattnet och det finns plats för balkongmöbler och växter. 

Master bedroom med walk-in closet 
Stort trevligt sovrum med plats för en stor dubbelsäng och övrig möblering. Fint ljusinsläpp genom det stora fönstret. Direkt via sovrummet nås walk-in closet som erbjuder generöst med förvaring för kläder eller dylikt.

Sovrum 2
Trevligt sovrum som i dagsläget används som ett barnrum. Här finns det rymligt med plats för en säng och övrig möblering som önskas. Detta rum nås via hallen samt vardagsrummet, kan även med fördel användas som ett kontorsrum. 

Sovrum 3
Trivsamt rum med plats för en säng, skrivbord och övrig möblering som önskas. Rummet används idag som ett barnrum. 

Badrum 
Stort helkaklat badrum utrustat med WC, badkar, tvättmaskin, torktumlare, handfat samt spegel ovan. Det finns bra förvaring tack vare högskåpen där man har rymligt med plats för handdukar, hygienartiklar och annat man önskar förvara. 

Badrum 
Modernt helkaklat badrum med matchande kakel och klinkers i beige. Badrummet är utrustat med WC, dusch med glasvägg, handfat samt spegel ovan. 

Förening

Allmänt om föreningen 
Brf VYN är en äkta förening belägen i Tollare som äger marken. Föreningen består av totalt 96 st bostadslägenheter som är fördelade på fyra olika huskroppar. VYN är ett modernt bostadsområde beläget bara 100 meter från vattnet. Husen är placerade på en höjd och erbjuder en fantastisk utsikt över vattnet, omgivna av skog och grönska. Föreningens medlemmar har tillgång till två takterrasser som ligger högt upp och erbjuder en magnifik utsikt. På den grönskande gården mellan husen finns det utrymme för lek, avkoppling och umgänge.

VYN är ett boende som skiljer sig från den standardiserade nyproduktionen. Det har ritats av prisbelönta Utopia Arkitekter och alla 96 st lägenheter är planerade för att maximera ljusinsläppet och erbjuda panoramautsikt över den vackra naturen. Det unika med detta projekt är att inga av de 96 lägenheterna är identiska, var och en har sin egen unika utformning. Med sin fasad av skiffer och kopparburspråk kommer VYN att sticka ut i området samtidigt som det smälter harmoniskt in i naturen. 

Ägande i föreningen
Delat ägande accepteras av föreningen.

Juridisk person
Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd med nyttjanderätt.

Genomförda renoveringar
Eftersom huset är byggt år 2019 finns inga större renoveringar genomförda samt inga planerade.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har två fantastiska takterrasser, miljörum, cykel-/barnvagnsrum, rullstolsförråd i källarplan samt en gemensam lokal/övernattningslägenhet med utrustat med WC för boende att nyttja.  

Kabel-TV & bredband
Föreningen är ansluten till kabel-TV samt bredband via fibernät. 

Parkering
Föreningen har 75 st parkeringsplatser. 42 st i garaget i hus C och D, 11 st utomhusplatser vid hus B, 22 st platser i garaget belägna vid en intilliggande fastighet. Föreningen kommer att utöka parkeringen med 4 st platser som kommer att börja byggas på sikt. Kostnaden för en parkeringsplats utomhus är 875 kr/mån, i garaget utan el 1 400 kr/mån samt parkeringsplats i garaget med el 2 000 kr/mån.

För medlemmar i Brf Vyn ingår en bilpoolslösning i boendekostnaden. Det innebär att man har fritt medlemskap utan anslutningsavgift i M bilpool tom 2024-05-31. Man betalar enbart för den tid och de kilometrar man nyttjar bilen.


Föreningens ekonomi
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget. Avstämt med styrelsen 2023-06-28.

Kontroll information
Ovanstående information kommer från årsredovisning 2021 samt kontrollerat med styrelsen den 2023-06-28. Uppgifter som är av särskild vikt för spekulant bör kontrolleras med föreningen.

Indirekt nettoskuldsättning

Indirekt nettoskuldsättning: 1 719 502 KR

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning 2021.

Område & kommunikation

I Nacka växer skärgårdsstaden Tollare expansivt fram och här har man bevarat anor från 1400-talet som ska göra sig påminda i den moderna vardagen. Tollare är ett fantastiskt område där både naturen, vattnet och storstan är i fokus. Området började bebyggas under 2012 och fortsätter kontinuerligt att växa med allt från små ytsmarta lägenheter till stora takvåningar och friliggande hus med unik arkitektur. 

I området finns bageri, gym, mindre livsmedelsbutik samt Tollares nyöppnade kvarterskrog, Bruket, nere vid vattnet. I närområdet finns ytterligare butiker, restauranger och närservice lättillgänglig. För den som önskar större shopping finns bland annat Nacka Forum med 150 butiker, caféer och restauranger inom räckhåll, samt Sickla Köpkvarter och Orminge Centrum.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Tollareslingan 5, 6tr

 • Postnummer

  132 49

 • Rum

  4 rum och kök

 • Byggnadsår

  2019

 • Balkong

  2 st balkonger

 • Förråd

  Källarförråd

 • Tv/internet

  Fiber

 • Lägenhetsnummer

  31

 • Lägenhetsnummer LMV

  1502

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Fjärrvärme

 • Avgift

  7 037 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme, vatten, Kabel-TV (basutbud)

 • Ingår ej i avgiften

  Obligatoriskt tillägg om 158 kr/mån för bredband

 • Andelstal, ägande

  1.4822%

 • Pantsättningsavgift

  525 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1313 kr

Energi

 • Energistatus

  Utförd

 • Energiprestanda

  69kWh/m2ochår

 • Energiklass

  C

 • Registrerad

  2020-12-17

Förening

 • Förening

  Brf Vyn

 • Org.nr

  769627-3072

Storlek

 • Boarea

  113 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

Tollareslingan 5-12
Tollareslingan 5-17
Tollareslingan 5-22
Tollareslingan 5-15
Tollareslingan 5-13

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

T5 planskiss¨'

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow