Nacka

Tollareslingan 3

5 995 000 KR

4 Rok

101 Kvm

5 136 kr/mån

Våning 1

Nu finns möjligheten att förvärva denna fantastiska 4:a om 101 kvm i väldigt populära Tollare! Bostaden är belägen i ett lugnt och naturnära område. På den stora balkongen kan man avnjuta solen med en fantastisk vy över vattnet. Social öppen planlösning med 3 sovrum och 2 badrum. Kök och vardagsrum har direkt åtkomst till lägenhetens stora balkong. Måste upplevas på plats! Varmt välkommen hem.

Beskrivning

Interiör

Entré

Ljus, välkomnande och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Inbyggda garderober längs hallen som optimerar förvaringen i bostaden. Genomgående vitmålade väggar samt grått klinker på en del av golvet i hallen, resterande genomgående trägolv. Lägenheten har genomgående golvvärme. 

Vardagsrum / matplats 

Vardagsrummet är i öppen social planlösning tillsammans med köket, som ger bra sällskapsytor. Väldigt fint ljusinsläpp tack vare fönstren som finns längs väggarna. Matplatsen är rymlig och här finns det plats för en stor matgrupp. Härifrån nås den härliga balkongen. Vardagsrum mot syd/väst

Kök 

Modernt och stilrent kök. Vita köksluckor, här finns det gott om förvaring för köksredskap. Köket är utrustat med kyl och frys, ugn och spis med fläkt ovan samt diskmaskin. Kök mot söder.

Balkong

Stor och härlig balkong med utsikt mot vattnet. Gott om plats för balkongmöbler. Här kan man avnjuta morgonkaffet i solen!

Master bedroom 

Stort sovrum med gott om plats för en stor dubbelsäng. Fint ljusinsläpp genom fönstren. Bra förvaring tack vare stora inbyggda garderober. Sovrum mot väst.

Sovrum 2 

Trevligt sovrum med plats för en stor dubbelsäng. Fint ljusinsläpp genom fönstret och bra förvaring tack vare garderoben som finns i detta rum. 

Sovrum 3 

Rymligt rum som med fördel kan användas både som sovrum eller arbetsrum, även ett barnrum. Fint ljusinsläpp genom det stora fönstret. 

Badrum 1

Modernt helkaklat badrum i beige/grått. Utrustad med badkar, WC, handfat med spegelskåp ovan samt tvättmaskin och arbetsbänk ovan. 

Badrum 2

Modernt helkaklat badrum i beige/grått. Utrustad med WC, dusch med glasdörrar, handfat samt spegelskåp ovan. 

Övrigt

Föreningen har utfört montage av markiser och installation av el till markiser. Markiserna är innovativa och fungerar styrs via en app.

Förening

Allmänt om föreningen
Brf Lord Lambourne är en äkta förening som äger marken. Föreningen består av 73 st lägenheter med bostadsrätt samt 1 st lokal. För mer information om föreningen, vänligen besök deras hemsida - www.lordlambourne.se

Ägande i föreningen
Delat ägande accepteras av föreningen. Stadgarna tillåter juridisk person som köpare så länge föreningen inte riskerar att bli oäkta

Gemensamma utrymmen
Tre takterrasser, innergård, övernattningslägenhet/festlokal, bastu/relax, cykel-och barnvagnsrum, återvinningsrum samt garage. 

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 4 kvm. 

Genomförda renoveringar / planerat underhåll
Eftersom byggnaden uppfördes 2017 har inga renoveringar genomförts och inget större underhåll är planerat.

Kabel-TV & bredband
TV tecknas individuellt via Zmarket. Tidigare tillhandahöll Viasat/Allente TV-boxar och must carry-utbud, men nu tecknar varje medlem upp på eget abonnemang.

Internet - Fibernät finns via Zmarket, och tecknas precis som TV-kanaler per varje medlem. Bredband ingår ej i avgiften, men ett obligatoriskt tillägg om 145 kr/månad läggs på månadsavgiften för att betala av en tidigare grundinstallationskostnad för fibernätet i Tollare. Bredbandet aktiveras omedelbart när man valt leverantör.

Gemensamma utrymmen

Gemensamhetslokal:
Kan hyras för kalas/fest eller övernattning 400 kr/dygn. Lokalen på 53 kvm är belägen på bottenplan i Ateljén och består av; stor hall, dusch och toalett, fullt utrustat kök, stort bord med plats för ca 12-14 personer, bäddsoffa med två bäddar, TV, ett litet rum med två extrasängar och barnsäng/resesäng. 

Bastu/relax:
Finns i Tegeltrappan plan 2 (Tollarevägen 53) om ca 53 kvm och kan hyras för 50 kr/tillfälle.

Takterass:
Det finns tre takterrasser varav en utrustad med utekök och gasolgrill.

Innergård:
Är utrustad med sittgrupper, vindskyddad sandlåda för barnen och en kolgrill.

Cykelrum:
Finns i Tegeltrappan och Ateljén. Här finns också möjlighet att tvätta sin cykel.

Barnvagnsrum:
Rullstolsrum/barnvagnsrum finns i samtliga byggnader.

Soprum:
Finns två soprum på Tollarevägen 53 respektive Tollareslingan 3.

Parkering:
I inomhusgaraget finns det 64 garageplatser varav 2 är handikappanpassade. Garageporten nås från Tollarevägen för samtliga platser, från garaget nås hissar till samtliga huskroppar till föreningen. I dagsläget är det kort platskö. Avgiften är 850 sek/mån för vanlig plats och 1050 sek/mån + elförbrukning för elbilsplats. Det finns 25 elbilsplatser i garaget och de är utrustade med laddbox. I dagsläget står det 7 st personer i kön. 

Området

Tollare tillhör kommundelen Saltsjö-Boo i Nacka. Här har du vacker natur och skärgården inpå knuten samtidigt som du har nära till Stockholms innerstad. Förutom möjligheten till båtliv, skogspromenader, joggingrundor och Tollares egna badplats får du nära till Bagarsjöns familjevänliga sandstrand. Vintertid plogas skridskobana och åker du hellre inomhus finns hockeyrinken i Björknäshallen. På Björknäs IP ordnas en stor mängd idrottsaktiviteter och inom cykelavstånd finns även Boo IF.   

Det finns en närlivsbutik i området, ca 50 meter från huset. De närmaste större livsmedelsbutikerna hittar du i Eknäs centrum, Björknäs centrum och Lännersta. I Orminge centrum finns butiker och kommunal service. I Nacka Forum hittar du det mesta du kan tänkas behöva och vill du variera dig ligger Sickla köpcentrum inte långt därifrån. Som Nackabo har du aldrig långt till bekvämligheter och service.  Tollare, som har anor från 1400-talet, består av nästintill 1000 bostäder idag. När hela området är inflyttat kommer en grön stadsdel växa fram med ett unikt och varierat boende. Bebyggelsen kommer att anpassas till den värdefulla naturen så att den biologiska mångfalden inom området skyddas och bevaras. Längst nere vid Lännerstasundet planeras en vacker strandpromenad. Här finns båtplatser, gästbrygga, bad och flera restauranger såsom Kennys Gelato Bruket och The Old SmokeHouse. Förskolan Lilla Tollare (belägen vid tunnelmynningen), Förskolan utkiken intill BRF Grindstugeparken, Noblaskolan Lännersta (F-9) och Noblaskolan Saltsjö-Boo finns inom området. På nära avstånd finns även Björknässkolan (F-9). Oavsett om du väljer bil eller buss kan du räkna med goda kommunikationer från Tollare. Bussen till Slussen beräknas ta ca 20 minuter och med bil tar det inte mycket mer än 10 minuter att ta sig via motorvägen in till stan. Du kan även ta båttrafik från bryggan in till Nybrokajen via Nacka Strand (2021) samt buss från Tollare Torg.  

För kommande projekt, se: https://www.nacka.se/stadsutveckling-trafik/har-planerar-och-bygger-vi/sok-projekt-pa-karta/

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Tollareslingan 3

 • Postnummer

  132 49

 • Rum

  4 rum och kök

 • Byggnadsår

  2017

 • Förråd

  Källarförråd

 • Tv/internet

  Kabel-TV samt bredband via Zmarket

 • Lägenhetsnummer LMV

  1103

 • Våning

  1

 • Hiss

  Ja

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Bergvärme

 • Avgift

  5 136 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Varmvatten & värme

 • Ingår ej i avgiften

  Obligatorisk tillägg för bredband om 145:-/mån.

 • Andelstal, ägande

  0.01809000%

Energi

 • Energistatus

  Utförd

 • Energiprestanda

  104kWh/m2ochår

 • Energiklass

  E

 • Registrerad

  2020-09-04

Förening

 • Förening

  Brf Lord Lambourne

 • Org.nr

  769629-5612

Storlek

 • Boarea

  101 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

sön 21/8, 11:00 - 11:45

Välkommen på visning

e4ab43f8-009c-44f3-af66-618fec0be565
b4c5f486-b156-4528-9875-1644e7aa30ea
20cdd281-3250-4d0a-8f2f-1d50f3b2a896
25e67698-74d4-4caf-a73f-bccbc2b5c49d
4fd99b48-2d4b-47b3-99b7-02c47b3da66f

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

t3

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

Anmäl till visning

  Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

  top arrow