SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Fagersta

Timmervägen 10, Rönningen

995 000 KR

4 Rok

141 Kvm Boarea

957 Kvm Tomtarea

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva denna rustika BESIKTADE & högt placerade villa på 1 & 1/2-plan med villaområdet Rönningens kanske bästa hörnläge! Villan har en enorm potential att passa de allra flesta kategorier av människor i livets alla skeden. Idag ter den sig som en oerhört socialt planerad bostad med öppna ytor och gott om plats som gjorda för besök av släkt och vänner och livliga middagar på bottenvåningen och mer privata samvaroytor och sovrum på övre plan. Flera sköna terrasser & uteplatser för njutningsfulla dagar. Lättskött tomt och ett praktiskt fristående garage finns likaså. Med en högst rimlig budget & mycket enkelt kan en familj med större behov av antal sovrum skapa 2 extra sådana på bottenvåningen för att få en verklig familje-villa. Här bor man lugnt & tryggt i ett av fagerstas mer avskiljda villaområden intill friskvårdande natur & badplats, men ändå nära stadens trevliga centrum. Fiber finns! Utgångspris:995.000:-
Måste ses. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow