Upplands-Bro

Tibble Skogsväg 32, Norrboda, Kungsäöngen

5 495 000 KR

4 Rok

124.4 Kvm

4 996 kr/mån

Välkommen till denna välplanerade 1-plans bostadsrättsvilla i soligt läge i Norrboda. Här finns tre sovrum, ett rymligt vardagsrum och kök i öppen planlösning som skapar sociala utrymmen samt ett ljust allrum som kan användas som extra sovrum. Det stora sovrummet har eget badrum och klädkammare. Boendet har hög standard med helkaklade våtutrymmen och parkettgolv, samt moderna detaljer som spotlights i taket och induktionshäll. Carporten och förrådet ger bra förvaringsmöjligheter. Bostadsrättsföreningen är stabil med lån fördelat i två delar till förmånliga räntor. Bra parkering med plats för tre bilar. Naturreservat runt hörnet och gångavstånd till barnvänlig badstrand. Förskola i området. Nya handelsplatsen "Brunna Park" med Biltema, Stora Coop, apotek, Lidl och Mcdonalds. Buss mot Kungsängen C med kvartstrafik mot Stockholm som tar ca 27 minuter och Bålsta. Den bilburne kommer direkt ut på E18. Måsta ses. Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Förening

Allmänt om föreningen
BRF Tibbleskogen 4 är en äkta bostadsrättsförening i Upplands-Bro som äger 18 fastigheter med 26 bostäder, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger marken. 

Ägande i föreningen
Delat ägande accepteras av föreningen.

Juridisk person
Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare.

Förråd
Det tillhör ett förråd och carport. 

Kabel-TV & bredband
Föreningen är ansluten till kabel-TV samt bredband via fiber. 

Parkering
Föreningen har tillsammans med grannföreningen Tibbleskogen 5, ett antal gästparkeringar. Dessa parkeringar är avsedda enbart för de som gästar och alltså inte medlemmars egna bilar då alla hus har en tillhörande carport.

Föreningens ekonomi
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar. Avstämt med styrelsen 2024-02-25.

Kontroll information
Ovanstående information kommer från årsredovisning 2022 samt kontrollerat med styrelsen den 2024-02-25. Uppgifter som är av särskild vikt för spekulant bör kontrolleras med föreningen.

Om huset

Välkomna till detta vackra och välskötta enplanshus beläget i det eftertraktade området Norrboda. Här erbjuds ett boende med enastående läge, där baksidan av huset njuter av generösa soltider under större delen av dagen.

Detta hus är inte bara välplacerat, det är även omsorgsfullt utformat för att erbjuda en bekväm och stilfull livsstil. Redan vid första anblicken möts man av ett omsorgsfullt utformat yttre med sten- och murläggning som omfamnar huset, skapar en känsla av elegans och hållbarhet. Den generösa altanen välkomnar till avkopplande stunder och sociala samvaron utomhus.

Inne i huset fortsätter den höga standarden med noggrant utvalda tillval och detaljer. Spotlights i taket lyfter fram rummens karaktär och skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Den större altanen, perfekt för utomhusmiddagar och avkoppling, kompletterar perfekt den öppna planlösningen och skapar en naturlig förlängning av vardagsrummet.

Det exklusiva köket från Ballingslöv är en central del av hemmet och bjuder in till både praktiska matlagningssessioner och social samvaro. Den eleganta köksön erbjuder extra arbetsyta och fungerar som en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Vidare är huset utrustat med moderna, rostfria vitvaror som inte bara förhöjer kökets estetik utan även erbjuder bekvämlighet och funktionalitet i vardagen.

Indirekt nettoskuldsättning

Indirekt nettoskuldsättning: 1 484 634 KR

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning 2022. 

Område & kommunikation

Allmänt om området Kungsängen - Norrboda
Upplands-Bro kommun är strategiskt belägen med utmärkta kommunikationsmöjligheter. Med närhet till både E18 och pendeltåg har invånarna möjlighet att snabbt och smidigt ta sig till Stockholm City på cirka en halvtimme. Men det är inte bara stadspulsen som lockar här – kommunen erbjuder också närhet till en vacker natur.

Med cirka 13 mil strand längs Mälaren är kommunen nästan helt omsluten av vatten, vilket ger invånarna möjlighet till många härliga upplevelser vid vattnet. För den som uppskattar naturen kombinerat med närheten till storstaden är detta en idealisk plats att bo på.

Kungsängen, med sina cirka 13 000 invånare, fungerar som kommunens centralort. Här finns ett brett utbud av service, inklusive livsmedelsbutiker, restauranger, banker och Systembolag, vilket gör vardagen bekväm och smidig. Dessutom ligger Mälaren bara en kort promenad bort, vilket ger möjlighet till bad och båtliv för den som önskar. Med allt detta att erbjuda är det lätt att förstå varför invånarna trivs så bra i Upplands-Bro kommun.

Skolor och barnomsorg
Skol- och barnomsorgsmöjligheter i Norrboda området är omfattande och väl tillgodosedda. Den första förskolan etablerades redan 2009 och föräldrar har även bekvämt avstånd till förskolan Rönnbäret. När det är dags för barnen att börja sin skolgång finns den populära Lillsjöskolan i närheten, som täcker förskoleklass till och med årskurs 3. För de äldre barnen finns Ekhammarskolan, som välkomnar elever från årskurs 4 till och med årskurs 9. För de som går vidare till gymnasiet finns Upplands-Brogymnasiet tillgängligt i området Ekhammar. För att ytterligare förbättra skolstrukturen har kommunen framtida planer på att bygga en ny skola direkt i Norrboda. Denna satsning kommer säkerställa att barnen har en komplett och tillgänglig utbildningsväg från förskola till gymnasium i det attraktiva Norrboda-området.

Affärer och restauranger
I Norrboda-området finns närheten till Kungsängen Handelsplats som erbjuder ett brett utbud av butiker och restauranger. Här hittar man populära varuhus som Biltema och Stora Coop för shopping av allt från verktyg till dagligvaror. För apoteksärenden finns också Apoteket tillgängligt i närheten. Dessutom finns Lidl för smidiga inköp och en nyöppnad McDonald's restaurang för en snabb och bekväm måltid. Med gångavstånd till dessa faciliteter blir vardagsinköpen och restaurangbesöken både enkla och bekväma för invånarna i Norrboda.

Natur och fritid
Upplands-Bro kommun erbjuder fantastisk natur och ett brett utbud av utomhusaktiviteter. Från Norrboda är det nära till Lillsjöbadet med servering, motionsspår, grillplats och minigolf. Här finns även fiskemöjligheter och möjlighet till promenader runt Örnässjön. På vintern passar Lillsjön utmärkt för skridskoåkning och skidåkning. Kungsängen har härliga skidspår och kommunen plogar en bana för långfärdsskridskoåkning på Lillsjön. För bad i Mälaren finns Stigstorp och Gröna Udden nära Kungsängens centrum. I närheten av Norrboda finns en idrottsplats med fotbollsplaner, löparbana och isbana vintertid. I Bro finns en simhall med äventyrsbad. Dessutom finns det tre golfbanor, båthamn, elljusspår, ridhus och tennisbanor.

Kommunikation
För att nå Kungsängens centrum och pendeltågsstationen finns busslinjerna 558 och 559 tillgängliga. Dessutom planeras en ny busslinje till handelsplatsen som är under uppbyggnad. Från Kungsängens pendeltågsstation tar resan till Stockholm City cirka 30 minuter, med tåg som avgår ungefär en gång i kvarten under större delen av dygnet. För resenärer som behöver åka nattetid finns ersättningsbussar tillgängliga istället för pendeltåget.

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder ett helt unikt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5 000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB - Ett bättre mäkleri helt enkelt!

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Tibble Skogsväg 32

 • Postnummer

  196 36

 • Rum

  4 rum och kök

 • Byggnadsår

  2018

 • Fönster

  3-glas isolerglas

 • Förråd

  Carport + förråd

 • Tv/internet

  Fiber

 • Lägenhetsnummer

  32

 • Byggnadstyp

  1-plansvilla

 • Uppvärming

  Frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme

 • Energiventilation

  Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

 • Avgift

  4 996 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme och vatten

 • Andelstal, ägande

  3.8462%

 • Andelstal, förening

  3.8462%

 • Pantsättningsavgift

  573 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1433 kr

Förening

 • Förening

  Brf Tibbleskogen 4 i Upplands.Bro

 • Org.nr

  769632-3505

Storlek

 • Boarea

  124.4 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

ce739051-df87-4070-8924-91313208ef23
971021c9-5c7c-420a-ae96-65332721cfc3
463a3558-bc84-49de-b38b-b9ba44d0cffc
Soldatvagen_53_2202_18777367
781007d5-38ab-4b60-a188-5c750d520a09

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Planskiss

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow