Nacka

Thunströms väg 12, 5 tr, Kvarnholmen / Nacka

5 540 000 KR

4 Rok

77 Kvm

6 220 kr/mån

Våning 5 av 6

Accepterat pris 5.540.000kr. Välkommen till denna nyproducerade 4:a på populära Kvarnholmen i Nacka. Bli den första att flytta in i denna underbara bostad. Näst högst upp i fastigheten ligger denna lägenhet med solig balkong med fantastisk sjöutsikt. 77 välplanerade kvadratmeter med gavelläge som erbjuder genomgående praktiska detaljer med moderna inslag. Fönster i två väderstreck, tre rymliga och lättmöblerade sovrum, goda förvaringsmöjligheter och ett underbart ljusinsläpp utan insyn. Här bor du med allt du kan önska dig i form av öppna sociala ytor och en underbar balkong. Alla tänkbara bekvämligheter såsom badrum, gäst-wc, tvättmaskin & torktumlare samt diskmaskin i köket. Bostaden har ett fint golv och ljusa väggar. En genomtänkt bostad som har allt och lite till.

Beskrivning

Interiören

Entré
Golv Ekparkett
Sockel Vit
Vägg Vit
Tak Målas

Vardagsrum
Golv Ekparkett
Sockel Vit
Vägg Vit
Tak Målas

Kök
Golv Ekparkett
Sockel Vit
Vägg Vit, vitt kakel ovan diskbänk
Tak Målas

Badrum
Golv Klinker
Sockel Kakel
Vägg Kakel
Tak Målas

Gäst Wc
Golv Klinker
Sockel Kakel
Vägg Kakel
Tak Målas

Sovrum 1
Golv Ekparkett
Sockel Vit
Målade väggar NCS S 0500-N
Tak Målas

Sovrum 2
Golv Ekparkett
Sockel Vit
Målade väggar NCS S 0500-N
Tak Målas

Sovrum 3
Golv Ekparkett
Sockel Vit
Målade väggar NCS S 0500-N
Tak Målas

Klädkammare
Golv Ekparkett
Sockel Vit
Vägg Vit
Tak Målas

Balkong
Balkong med sjöutsikt

OBS! För mer detaljerad information gällande inredningsval. Se under dokument.

Förening

Allmänt om föreningen 
Välkommen till Brf Solvändan i Nacka. Peab bygger 77st bostadsrätter i en solfjäder. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Beläget uppe på höjden med direkt närhet till Kvarnholmens centrum.

Ägande i föreningen
Föreningen accepterar delat ägande.

Juridisk person
Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare.

Förråd
Förråd med nyttjanderätt.

Gemensamma utrymmen
Barnvagnsrum, cykelförråd, garage finns i två plan. Mysiga innergårdar mellan husen för lek och umgänge.

Kabel-TV & bredband
Bredband och digital-TV via fiberanslutning. Leverantör: Telia Triple Play. Obligatoriskt tillägg om 169kr/mån.

Uppvärmning & ventilation
Fjärrvärme (vattenburna element) / FTX.

Balkong och andra ytrymmen som omfattas av upplåtelsen
Externt förråd finns. Balkong ingår i upplåtelsen enligt lägenhetsbeskrivningen. 

Garage
Garageplats i källaren finns att hyra, totalt ca 50st platser. Ett garage i två plan anläggs under kvarteret Kvarnholmsterrassen. Det är ett av två gemensamma garage för samtliga sju kommande bostadsrättsföreningar på Kvarnholmsplatån (sköts via gemensamhetsanläggning). Entré utifrån och det är även förberett för totalt 20st laddningsstolpar för elbilar, 10st i varje garage (elanvändning debiteras).

Förskola & skola 
Skolan Ebba Brahe (F-9 samt gymnasium) finns i området, skolan erbjuder också förskoleverksamhet och i området finns ytterligare en förskola (Alexanderskolan). Ytterligare förskolor, skolor och gymnasium finns i intill närområdet.

Tillträde
Tillträde är planerat i juni 2023.

Visningar
Lägenheten säljs på ritning varav visningar ej är möjliga. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontroll information
Ovanstående information kommer från ekonomiska planen, projektets hemsida samt kontrollerat med PEAB den 2023-02-28. Uppgifter som är av särskild vikt för spekulant bör kontrolleras med föreningen.

Området / Kommunikation

På Kvarnholmens södra sida ligger Kvarnholmsterrassen, och här gör Peab plats för flera nya hem. Solvändan är den första etappen på Kvarnholmsterrassen och här byggs det 77 lägenheter. Placeringen av husen på Kvarnholmsterrassen liknar en solfjäder där alla lägenheter får balkong, terrass eller uteplats, flera med utsikt mot naturen och Svindersvikens vatten. Garage finns i huset och busshållplats planeras strax utanför dörren. Strax nedanför husen ligger också barnens favorit, populära lekparken Lilla Kvarnholmen - ett Kvarnholmen i miniatyr med historisk förankring.

Området
Kvarnholmen är halvön i Nacka kommun som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här bor du i grönskande omgivningar omgiven av vatten med Stockholms inlopp strax utanför dörren. I öns gamla Spisbrödsfabrik finns ett närcentrum med matbutik, vårdcentral, apotek, tandläkare, bageri och kemtvätt/skräddare. På Kvarnholmen finns även gym, kafeér, restauranger, skola, förskola och Ebba Brahe gymnasium. Bussen tar dig till Slussen på drygt en kvart och du kan också ta båten från öns norra kaj till Nybroplan.

Kommunikation
Tänk dig att bo i en stadsdel där det nya går hand i hand med det gamla. Där glest bevuxna klippor ligger sida vid sida om moderna lägenheter och där du bara är en 10 minuters cykeltur från stan. Här bor du med ena foten i skärgården och andra foten i City. Goda kommunikationer inkluderar bussar som tar dig snabbt in till Slussen och inte att förglömma SL-båtar som enkelt tar dig in till Nybrokajen/Djurgården/Lidingö. 

Nettoskuld

Indirekt nettoskuldsättning: 1 142 512KR

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Thunströms väg 12, 5 tr

 • Postnummer

  131 75

 • Rum

  4 rum och kök

 • Byggnadsår

  2023

 • Balkong

  Balkong

 • Förråd

  Källarförråd

 • Lägenhetsnummer

  B-1504

 • Våning

  5 av 6

 • Hiss

  Ja

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Avgift

  6 220 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme, Vatten

 • Ingår ej i avgiften

  Obligatoriskt tillägg om 169kr/mån för bredband och digital-TV via fiberanslutning

 • Andelstal, ägande

  1.48633%

 • Pantsättningsavgift

  525 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1313 kr

Energi

 • Energistatus

  Ej utförd

 • Energiklass

Förening

 • Förening

  Brf Solvändan i Nacka

 • Org.nr

  769633-3744

Storlek

 • Boarea

  77 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow