SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Nacka

Thunströms väg 12, 5 tr, Kvarnholmen / Nacka

5 540 000 KR

4 Rok

77 Kvm

6 220 kr/mån

Våning 5 av 6

Välkommen till denna nyproducerade 4:a på populära Kvarnholmen i Nacka. Bli den första att flytta in i denna underbara bostad. Näst högst upp i fastigheten ligger denna lägenhet med solig balkong med fantastisk sjöutsikt. 77 välplanerade kvadratmeter med gavelläge som erbjuder genomgående praktiska detaljer med moderna inslag. Fönster i två väderstreck, tre rymliga och lättmöblerade sovrum, goda förvaringsmöjligheter och ett underbart ljusinsläpp utan insyn. Här bor du med allt du kan önska dig i form av öppna sociala ytor och en underbar balkong. Alla tänkbara bekvämligheter såsom badrum, gäst-wc, tvättmaskin & torktumlare samt diskmaskin i köket. Bostaden har ett fint golv och ljusa väggar. En genomtänkt bostad som har allt och lite till.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow