SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Fagersta

Teggatan 3, Vretarne, Fagersta

1 100 000 KR

5 Rok

106.4 Kvm Boarea

56.6 Kvm Biarea

1264 Kvm Tomtarea

Unik möjlighet!!! ACCEPTERAT PRIS! Först till kvarn... Underbart lantligt boende med sjöutsikt och påtaglig gårdskänsla i vackra byn Vretarne, endast drygt 90 minuter från Stockholm kan bli ditt! Just nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva denna vackra och charmiga BESIKTADE fastighet bestående av ett äldre klassist och vackert bostadshus på 1,5 plan samt källare om 5 RoK, samt inte mindre än tre andra mycket funktionella och utvecklingsbara byggnader på tomten. Ett möjligt gästhus finns på tomten. Här bor du lugnt enskilt och fridfullt men ändå mitt i byn och mycket nära butik och service i Virsbo, någon kilometer bort. Fastigheten ger goda möjligheter till odling för eget skafferi i den välskötta uppväxta trädgården. Den händige eller konstnärligt lagde finns möjlighet att jobba på givande hobbyprojekt i snickarverkstaden. På tomten finns även hönsgård och hönshus samt plats för andra smådjur. En härlig badplats finns inom några minuters promenad från bostaden. Detta är ett boende för det fria livet och passar såväl barnfamiljen som paret som önskar ett harmoniskt boende på landet för att ladda batterierna med sann livskvalitet och som samtidigt ligger nära såväl Virsbo som Fagersta med all tänkbar service och handel.
Byn Vretarne är känd för sin goda sammanhållning och sitt aktiva byalag som verkar för bästa trivsel över generationsgränserna i byn. Ett boende för det goda livet!
Måste ses. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow